Monday, July 1, 2013

ELO

ELO ehk eelorientatsioon ehk üritus, millega algab vahetusaasta ehk lihtsalt ühed mega ägedad 3 päeva koos mega ägetate vabatahtlike ning mega ägedate VÕPidega.

Ma olin enne kuulnud palju head selle ürituse kohta, kuid tõesti seal ise olla ja selleläbi kõike seda kogeda on midagi hoopis teist. Lihtsalt jällegi ülihea tõestus sellele, et see kõik on seda 100% väärt. Kolme päeva jooksul olid meil erinevad workshopid, kus räägiti erinevatest asjadest, mida enne vahetusaastale minekut teada oleks vaja. Oli kindlasti informatsiooni, mida enne juba väga hästi teadsime, kuid samas räägiti ka paljudest asjadest, mille peale ise poleks kohe tulnudki ja samas ega ka teatavate asjade kordamine halba ei tee. Kogu kolme päeva iseloomustab muidugi ka meeletu kogus meeletult head sööki!!! Siiski põhiline :D Ja lisaks õhtune meelelahtusprogramm, mängud, hommikuvõimlemine jnejne..

Üli hea oli kohtuda teiste VÕPidega, kes kõik hakkavad kohe läbi elama täpselt sama asja ja samuti kuulda teiste kogemusi, kes sealt juba tagasi tulnud. Lihtsalt nii mega mu meelest, kuidas kõikide aastad on nii erinevad ja kogetakse nii palju uusi asju ja kuidas lihtsalt ise muututakse.

JAAA... BABYSHARK, pommirünnak, ''ära loo illusioone'', ''no go'', ''nagu what''  .. parim

Varastan veits teiste blogidest pilte kaa


Meie max lahe kodugrupp!!!

Ja max lahe babyshark!!!

Ja kõik max lahedad VÕPid 2013/14!!!








1 comment: